Dugnad for klubben for Dogs4All 2017

Iår som foregående år arrangeres Dogs4All 17. – 19.november 2016 på Norges Varemesse i Lillestrøm .

«Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. På Dogs4All finner du alt av det siste innen hundeutstyr. Du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter, lytte til lærerike foredrag og ikke minst, ta med familien på fantastiske hundeshow. Er du på utkikk etter ny hund eller er førstegangskjøper er det her du treffer rasene og oppdretterne på rasetorget. Norsk Kennel Klub (NKK) har sin vinnerutstilling på Dogs4All. Her skal hunder skal bedømmes og konkurrere om helgens gjeveste tittel «Best in Show». I tillegg arrangeres det NM i kreativ lydighet og junior handling samt konkurranser i agility og lydighet.»

Det må hundrevis av mennesker i sving for å få dette arrangementet gjennomført på en god måte, og hundeklubber gis mulighet til å bidra, og på denne måten tjene penger til hundeklubben. Fet og Omegn Hundeklubb har mange planer og ønsker vedrørende vårt treningsområde, men dette koster penger og vi er derfor avhengige av å tjene penger på dugnad for å kunne ha mulighet til å oppnå den standarden på treningsplassen vår som vi ønsker. Og dette kommer medlemmene til gode!

Og det er her du som medlem kan hjelpe oss! Vi ser på Dogs4All som en gyllen mulighet til å kunne tjene penger til klubben, og håper at så mange som mulig av våre medlemmer er villige til å stille opp for klubben denne helgen. Vi har som mål å kunne tjene rundt 15.000 kroner til klubben denne helgen, og det krever ca 210 arbeidstimer fordelt på 3 dager.

Hovedsakelig vil arbeidet bestå i å yte service til utstillingsringene, i form av å hente drikke, kaffe, mat eller hva enn ringpersonalet skulle ha behov for. Til sammen trengs det 8 personer fra klokken 08.00 – ca 15.00 lørdag og søndag. Dette arbeidet består i noe gåing. Vi har også behov for personer i inngangskontrollen i samme tidsrom. Dette er mer stillesittende/stående arbeid. 

I tillegg skal det avholdes VALPESHOW fra klokken 14.00 -19.00 fredag, og vi har behov for 6-7 stk her også.

Til gjengjeld tjener man penger til klubben, man får gratis inngang de dagene man jobber, gratis parkering, tilgang til mat og drikke på arrangementskontoret og det er muligheter til å titte seg rundt og se på hunder og salgsboder i pausene. I tillegg er det veldig sosialt og hyggelig 🙂

Om dette er noe du kan tenke deg å bli med på en eller flere dager, gi oss beskjed ved å sende en SMS (95838587) eller mail (mona(a)wayosi.no) til Mona Hansen. 

– Fredag 14.00 – 19.00 (ja/nei)
– Lørdag 08.00 – 15.00 (ja/nei)
– Søndag 08.00 – 15.00 (ja/nei)

Vi takker for all hjelp, og setter stor pris på de medlemmene (nye som gamle) som har lyst og anledning til å ofre noen timer av helgen sin for å hjelpe oss å tjene noen kroner til klubbkassa! Dette kan også være en fin anledning for å bli bedre kjent med andre medlemmer, samt bli bedre kjent med hva som skjer bak kulissene på disse store arrangementene.

Håper å se mange glade Fet OHK-medlemmer som hjelpere på Dogs4All i år  🙂

På forhånd takk!
Styret i Fet og Omegn Hundeklubb