Kurs med Eva Bodfäldt 14-15.april 2018

Sted: Fetsund (Akershus)
Dato: 14. og 15.april 2018
Tid: lørdag 10.00-17.00, søndag 09.00-16.00
Pris: 1600,- for medlemmer av Fet OHK (medlemsskap kontrolleres) /1800,- for ikke-medlemmer
Påmelding: www.fetohk.no/evabodfaldt
Påmeldingsfrist: 1.april 2018 (Påmeldingen er bindende). Er det ledige plasser, er det mulig å melde seg på også etter fristen. Kontakt Mona Hansen på telefon (95838587) eller mail dersom det er problemer med påmeldingen. 

Eva Bodfäldt er en av Sveriges mest kjente instruktører, forelesere og forfattere. I mer enn 30 år har hun utdannet hundeeiere på alle nivåer – fra førstegangseiere til erfarne konkurranseutøvere.

Som instruktør er Eva mer opptatt av å belønne hunden for riktig atferd enn å fokusere på feil atferd gjennom forbud og korrigeringer. To av grunnstenene i hennes treningsfilosofi er belønningsbasert trening og å se hver hund som et eget individ. Selv har Eva gjennom årenes løp konkurrert i bruks, lydighet og jakt. Blant hennes meritter innebærer lydighetschamponiater, brukschamponiat i spor og SM-deltagelser i lydighet. Hun har også konkurrert i klasse A rundering og i høyeste klasse i jakt og har utdannet en av sine hunder til redningshund. Eva har en egen evne å tenke annerledes og hun har en svært god formidlingsevne.

Dette kurset er basert på foredrag med diskusjoner, men med det vil bli brukt hunder til demonstrasjon underveis ved behov (på forhånd utvalgt, vi benytter ikke deltagernes hunder).

Kurset deles inn i 4 temaer, hvorav hvert tema tildeles 3 timer:

 • HVORDAN BLI EN MAGNET FOR HUNDEN DIN
  Det finnes mange metoder for å lykkes med relasjonen og treningen. Vi ser på hvordan hunden kan bli mer førerorientert og få lyst til å jobbe sammen med fører.
 • KONSENTRASJON
  Vi ser på et grunnleggende belønningssystem som vi kan bruke til å forbedre hundens konsentrasjonsevne og utholdenhet i treningen.
 • ON/OFF
  Vi lærer hunden regler for passivitet/aktivitet. Vi ser på hunder som ikke vil leke og hunder som ikke kan slappe av.
 • LAVMOTIVERTE HUNDER
  Det er vanskelig å trene en hund som ikke er motivert for å trene og samarbeide. Derfor trenger vi å lære en hund at økt aktivitet leder til belønning. 

 


PÅMELDING

NAVN *


E-POST *


TELEFON-NUMMER *


Kommentar


Ved å trykke "send" aksepterer du at påmelding til kurs er bindende.