Vi arrangerer valpetreff med jevne mellomrom, og planlagte treff kan sees i vår AKTIVITETSKALENDER. Dette er et leketreff for valper og et sosialt møte for eierene. Dette valpetreffet er åpent for både medlemmer av klubben, og ikke-medlemmer. Treffet passer for valper i alderen 8 uker til 8 mnd.

Da det er ulike størrelser og alder på valpene vil vi dele opp valpene i grupper slik at de får leke med valper som de passer sammen med. Det er viktig for valper å leke med andre valper, på denne måten lærer de sosiale ferdigheter og blir tryggere på seg selv i omgang med andre valper og hunder.

Det vil være instruktør til stede som kan gi råd og veiledning om behov. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at deltakelse på valpetreffet skjer på egen risiko, da det er fort gjort at valpene kan få et rift i øret, slå ut en løs melketann osv. Men valper er ikke laget av porselen, og de tåler mye 🙂

Vi ber om at alle passer på å komme til rett tid, slik at ingen valper er løse når det kommer biler ned på treningsplasser, og at vi kan fordele valper i grupper fra start.

_MLH9195