Ved å være medlem i Fet og Omegn Hundeklubb får du mulighet til å gå på kurs til medlemspris, et sted å søke råd og veiledning dersom du trenger det, og et sosialt treningsmiljø for deg og hunden.

Ved å være medlem av Fet og Omegn Hundeklubb vil du også automatisk bli medlem i Norsk Kennel Klub som følger av at vi er medlemsklubb under NKK. Det vil også påløpe en grunnkontigent fra NKK på 313,- , men om du allerede er medlem av en annen raseklubb eller hundeklubb i NKK vil denne grunnkontigenten kun betales en gang.

Du vil motta NKKs medlemsblad Hundesport flere ganger i året, og her kan du se hvilke medlemsfordeler du har ved medlemskap i NKK.

 

MEDLEMSKONTIGENT
(oppdatert 1. januar 2023)

Hovedmedlem: 300,-
Familiemedlem: 150,-
Juniormedlem (under 16 år): 50,-

(I tillegg kommer 313,- i grunnkontigent i NKK)

Om du allerede er medlem NKK/samarbeidende klubb melder du deg inn i Fet og Omegn hundeklubb ved å logge inn på MinSide på NKK.no, Min Side – velg fanen Medlemskap – Meld inn i klubb – velg klubb.

Om du ikke er medlem i NKK/samarbeidende klubb benytter du dette skjemaet på NKK’s webside for å melde deg inn. NKK kan også kontaktes på telefon 21600900 om du trenger hjelp til å melde deg inn i klubben.