Ved å være medlem i Fet og Omegn Hundeklubb får du mulighet til å gå på kurs til medlemspris, et sted å søke råd og veiledning dersom du trenger det, og et sosialt treningsmiljø for deg og hunden.

Ved å være medlem av Fet og Omegn Hundeklubb vil du også automatisk bli medlem i Norsk Kennel Klub som følger av at vi er medlemsklubb under NKK. Det vil også påløpe en grunnkontigent fra NKK på 230,- , men om du allerede er medlem av en annen raseklubb eller hundeklubb i NKK vil denne grunnkontigenten kun betales en gang.

Du vil motta NKKs medlemsblad Hundesport flere ganger i året, og her kan du se hvilke medlemsfordeler du har ved medlemskap i NKK.

 

MEDLEMSKONTIGENT
(oppdatert 1. januar 2020)

Hovedmedlem: 300,-
Familiemedlem: 150,-
Juniormedlem (under 16 år): 50,-

(I tillegg kommer 230,- i grunnkontigent i NKK)

Du melder deg enklest inn i klubben ved å logge inn på MinSide på NKK.no, se forklaring under. Om dette er vanskelig, kan du benytte skjemaet helt nederst på denne siden, og vi vil legge deg inn manuelt.


Steg 1: Logg deg inn på MinSide på NKK.no

Innmelding NKK

 

Steg 2: Logg deg inn med din eksisterende bruker, eller registrerer ny bruker ved hjelp av din mailadresse.

bilde2

Steg 3: Under fanen medlemskap finner du en boks som sier «meld inn i ny klubb» og ved å trykke på denne kommer det opp en rubrikk hvor du enten kan velge Fet og Omegn Hundeklubb i listen basert på postnummer, eller velge «brukshundklubb» i fanen lenger ned og scrolle den ned til du finner Fet og Omegn Hundeklubb. Trykk på «velg» og «meld inn». Du kan nå velge å trykke «betal» om du vil betale kontingenten direkte med kort, hvis ikke vil det sendes giro fra NKK innen en ukes tid.

bilde3


Meld deg inn i klubben

  NAVN *


  ADRESSE *


  POSTNUMMER *


  POSTSTED *


  E-POST *


  TELEFON-NUMMER *


  Type medlem? *
  (familiemedlemskap kun når andre i hustanden allerede er medlem)
  Hovedmedlem (300 kr)Familiemedlem (150 kr)Juniormedlem u/16 år (50kr)

  Annet