Fet og Omegn Hundeklubb inviterer deg til treningssamling og kurs den 20.-22. mai 2022.

Vi har nok en gang valgt å legge samlingen til Elverum Camping. Det ligger ca. 1,5 time med bil fra Lillestrøm og en liten gåtur fra Elverum sentrum. Terrenget er fint og samlingen er for alle, både erfarne og uerfarne.

SPOR- OG RUNDERINGSKURS
Nytt av året er at det i tillegg til treningsgrupper for spor og rundering, blir satt opp kurs med to av klubbens instruktører:
– Rundering: Turid Stavn
– Spor: Sissel Larsen

Begge kursene kan ha inntil 6 deltagere og starter med teori på fredag.

Pris: kr 2000,-.

Påmelding til kursene gjøres her: https://fetohk.no/treningssamling/kurs-treningssamling/.

Kursdeltagerne deltar selvsagt på alle sosiale aktiviteter og grilling. De bestiller overnatting på lik linje med de som deltar i treningsgruppene.

 

TRENINGSGRUPPER
Det legges som vanlig opp til spor-, felt – og runderingstrening i mindre grupper, men vi har også tilgang til en gressbane hvor man kan trene lydighet.

Treningsgruppene er selvgående og ikke for helt nybegynnere.

Foruten familie er det også anledning til å ta med seg treningsvenner som ikke er medlemmer av klubben. Vi legger opp til en høy sosial faktor. Det blir felles grilling alle dager, og griller finnes på stedet. Klubben har fått tilgang på et fellesrom.

For å få en oversikt over hvor mange som kommer, og for å organisere treningsgrupper, må du melde deg på til treningssamlingen til turid@maybethebest.no. I mailen informerer du om:
– hvilke dager du/dere deltar
– om du/dere vil trene spor, rundering, lydighet eller noe annet
– om det er spesielle forhold vi bør vite om

OVERNATTING
Du bestiller overnatting på booking@elverumcamping.no. Når du bestiller er det viktig at du opplyser at du er fra Fet og Omegn Hundeklubb. Da får du rabatt på hytte. Du er selv økonomisk ansvarlig for bestillingen.

Det finnes flere boalternativ, både hytter i flere kategorier og god plass til bobil/campingvogn. Klubben har reservert noen store hytter hvor det fint kan bo 2-4 personer. For å få det boalternativet du ønsker er det en fordel å melde seg på så fort du har bestemt at du vil sette av denne helgen sammen med klubben. Se http://www.elverumcamping.no for mer informasjon om stedet.

Hvis du lurer på noe kan du ringe Turid Stavn på tlf. +47 909 52 533.

Vi håper du har anledning til å komme for å hygge deg sammen med hunden din og kanskje bli bedre kjent med medlemmene i klubben og andre brukshundfolk.