Vi er heldige og får disponere et flott område på Roven hvor vi har opparbeidet gode treningsforhold for hund. Det er flotte turområder i umiddelbar nærhet, og det er stille og usjenert beliggenhet.

Det er ingen adresse til dette området, men om man bruker adressen Gamle Rovenvei 290, 1900 Fetsund, kommer man ganske nære. Vi holder til på høyre side av veien for Asak Miljøstein, og innkjøring til området er helt i nordenden av sandtaket. Det går en liten vei ned til høyre, og denne vil være sperret av med en kjetting utenom felles treningstider.

Det er satt opp en kodeboks ved nedkjøringen til treningsplassen. Denne kodeboksen inneholder en nøkkel som brukes til å låse opp kjettingen som stenger av veien ned til treningsplassen. Kjettingen låses opp når det er kurs og treninger på plassen. Denne koden vil byttes ut med jevne mellomrom, og dere vil før hvert bytte få beskjed om dette per mail.

Koden kan fås ved å sende en SMS til Mona Hansen, 958 38 587. Skriv Kode og Navn så vil du få SMS tilbake med koden.
Trykk inn koden på nøkkelboksen, trykk på den lille spaken øverst og boksen vil åpne seg. Bruk nøkkelen til å låse opp kjettingen, og legg nøkkelen umiddelbart tilbake i boksen, lukk lokket ved å slå inn koden på nytt og trykk på den lille spaken øverst så boksen kan lukkes igjen.

Vi minner om at det ikke er lov å distribuere koden videre til uvedkommende. For å få koden og ha tilgang til å benytte treningsplassen må du være medlem i Fet og Omegn Hundeklubb med gyldig medlemskap (dvs betalt).

 

Det er noen regler man skal forholde seg til ved bruk av treningsplassen, og vi ber om at alle overholder disse punktene.

  • Ta hensyn til andre som trener, og ikke ha hunden løs om dette er til sjenanse for andre ved at den løper rundt, løper bort til andre hunder eller på annen måte forstyrrer.
  • Plukk opp etter hunden, både på treningsplassen og på turstiene rundt. Det vil bli satt opp søppelkasse på treningsplassen, men en så lenge ber vi om at alle tar med seg bæsjeposer til nærmeste søppelkasse.
  • Ta med deg søppel og annet som ikke hører hjemme på treningsplassen
  • Det er ikke lov å lufte hunden i sandtaket, eller slippe hunden i sandtaket. Om det kommer folk som slipper hunden sin i sandtaket, mens vi er på treningsplassen, gjør vi de oppmerksomme på at dette ikke er tillat. Dette er etter avtale med eier av sandtaket, og Asak Miljøstein.
    Sistemann som reiser fra treningsplassen har ansvar for å låse kjettingen.
  • Aktivitetskalenderen kan benyttes for å sjekke om treningsplassen er opptatt med kurs etc, og også når det er treninger, kurs etc. Selv om det er kurs har vi likevel plass til at andre benytter plassen, og vi tilpasser oss etter hverandre.
  • Alle bes utvise skjønn og sunn fornuft ved bruk av treningsplassen.

God trening 🙂