Treningssamling

Fet og Omegn Hundeklubb inviterer sine medlemmer til treningssamling på Finnskogen Kro og Motell 09-13. mai 2018.

Stedet ligger ca. 2 timer med bil fra Oslo. Terrenget er fint og samlingen er for alle, både erfarne og uerfarne.

Foruten familie er det også anledning til å ta med seg venner som ikke er medlemmer av klubben. Vi legger opp til en høy sosial faktor. Det blir felles grilling fredag og lørdag.

Hvor mange dager du ønsker å delta er opp til deg. Du bestiller selv overnatting og evt. mat og er økonomisk ansvarlig for bestillingen. Det finnes flere alternativ, både plass til bo-bil og campingvogn, hytter, leiligheter og motellrom. Klubben har reservert hytter og motellrom, og disse vil bli fordelt ut fortløpende til de som melder seg på. For å få det boalternativet du ønsker er det en fordel å melde seg på så fort du har bestemt at du vil sette av denne helgen sammen med klubben.

Det legges opp til spor- og runderingstrening, men vi har også tilgang til en gressbelagt fotballbane, hvor man kan trene lydighet, rallylydighet, utstillingstrening osv. Til de som bare vil gå tur er det fine muligheter til det.

For å få en oversikt over hvor mange som kommer, og for å organisere ev. treningsgrupper, må du melde deg på til treningssamlingen på mail til turid@brukshunden.com.

I e-posten informerer du om:

­ –               Hvilke dager du/dere deltar

­ –               Om du/dere vil trene spor, rundering, lydighet, rallylydighet eller noe annet

–               Om det er spesielle forhold vi bør vite om

 

NB! Du må selv bestille motell/hytte eller plass til campignvogn/bobil/telt hos Finnskogen Kro og Motell ved å sende mail til eva@finnskogen.no (alternativt telefon 90 17 50 84). Det er viktig at du opplyser om at du er fra Fet og Omegn Hundeklubb, da det er holdt av motell/hytter for oss.

Hvis du lurer på noe kan du ringe Turid på tlf. 90952533.

Vi håper du har anledning til å komme for å hygge deg sammen med hunden din, og kanskje bli bedre kjent med de andre medlemmene i klubben.