Fet og Omegn Hundeklubb inviterer deg til treningssamling på Finnskogen Kro og Motell fra 21.-24. mai 2020 (Kristi himmelfartshelgen).

Finnskogen Kro og Motell ligger ca. 2 timer med bil fra Oslo. Terrenget er fint og samlingen er for alle, både erfarne og uerfarne. 

Se http://www.finnskogen.no/ for mer informasjon om stedet.

Foruten familie er det også anledning til å ta med seg venner som ikke er medlemmer av klubben. Vi legger opp til en høy sosial faktor. Det blir felles grilling/middag torsdag, fredag og lørdag.

Hvor mange dager du ønsker å delta er opp til deg. Du bestiller selv overnatting og evt. mat, og er økonomisk ansvarlig for bestillingen. Det finnes flere alternativ, både plass til bobil og campingvogn, hytter, leiligheter og motellrom. Klubben har reservert hytter og motellrom, og disse vil bli fordelt ut fortløpende til de som melder seg på. For å få det boalternativet du ønsker er det en fordel å melde seg på så fort du har bestemt at du vil sette av denne helgen sammen med klubben.

Det legges opp til spor-, felt – og runderingstrening, men vi har også tilgang til en gressbelagt fotballbane, hvor man kan trene lydighet, ev. rallylydighet. Til de som bare vil gå tur er det fine muligheter til det.

For å få en oversikt over hvor mange som kommer, og for å organisere treningsgrupper, må du melde deg på til treningssamlingen til Turid Stavn på mail turid(a)maybethebest.no.

I denne e-posten informerer du om:

– Hvilke dager du/dere deltar

– Om du/dere vil trene spor, rundering, lydighet, rallylydighet eller noe annet

– Om det er spesielle forhold vi bør vite om

Du bestiller overnatting, ev. mat, på 901 75 084. Alternativt på mail til eva(a)finnskogen.no. Når du bestiller er det viktig at du opplyser at du er fra Fet og Omegn Hundeklubb.

Hvis du lurer på noe kan du ringe Turid Stavn på 909 52 533.

Vi håper du har anledning til å komme for å hygge deg sammen med hunden din og kanskje bli bedre kjent med medlemmene i klubben.