Under følger en presentasjon av instruktørene i Fet og Omegn hundeklubb. Dersom du ønsker å komme i kontakt med noen av disse kan du kontakte styret på mail styret(a)fetohk.no for videreformidling av kontaktinformasjon, eller finne kontaktinformasjon til den enkelte der det er oppgitt i rubrikkene under.

 

Turid Stavn
Turid er NKK trinn III instruktør og utdanner derfor også NKK-instruktører. Hun har mange kurs i året både i Norge og Sverige. Turid har vært aktiv i hundesporten siden slutten av 1970-tallet. Hun ble den første norske, nordiske mester i lydighet med schäferen Ømmhe. Hun har også hatt en redningshund. Etter mange år som schäferhundeier fikk hun i 2000 border collien Somollis Gulli. Med henne tok hun 102 cert til sammen i spor og rundering. Turid har vært med på mange NM og nordiske mesterskap og vært norgesmester og nordisk mester flere ganger i spor og rundering. De fikk tittel Årets Brukshund 5 ganger. Turid har i dag en border collie som er i kl. A i spor og rundering og en unghund som er i kl. B rundering. Turid tar også på seg privattimer for de som trenger en-til-en-trening, også i forbindelse med problemadferd. Ønsker du å komme i kontakt med Turid kan du sende mail til turid(a)maybethebest.no.
Mona Hansen
Mona er utdannet trinn I instruktør gjennom NKK, og har fungert som instruktør siden 2007. Hun er også godkjent instruktør i rally-lydighet. Mona er vokst opp med hund og brukshundsport og startet i ung alder som figurant og sporlegger for familiens brukshunder. Senere fikk hun sine egne hunder, og har med sine Rhodesian ridgebacks og Airedaleterriere konkurrert opp til klasse B spor og rundering, elite lydighet, elite rallylydighet og blodspor, samt trent agility og redningshund. I tillegg er hun en sjelden gang å se i utstillingsringen. Hun holder i hovedsak valpekurs, hverdagslydighet, bronsemerkekurs og rallylydighetskurs. Mona kan også gi privattimer innenfor generell hundetrening og rallydighet. Mona har et lite oppdrett av Rhodesian Ridgeback og Airedaleterrier under kennelnavnet «Wayosi», og kontaktinformasjon kan finnes på hennes hjemmeside www.wayosi.no
Sissel Larsen
Sissel har en lang og bred erfaring innen hundesporten, og har en lang utdanningsliste: Lundqvist instruktørkurs/fordypningskurs 3 semestre, Canis 1. årig klikkerTRENERutdanning, 1.årig Spesialsøksutdanning HundCampus i Hallefors, Sverige, Operativ tjeneste i forbindelse med trening/studier ved HundCampus, Utdannet instruktør i Spesialsøk som aktivisering ved HundCampus i Sverige, Grunnkurs i dyreassisterte intervensjoner fra universitetet på Ås, Canis Hundeskole 1. årig instruktørutdanning, Testleder og kursholder for hundmedborgertesting, CHICKENcamp med Bob Baily og er utdannet instruktør i K-9 Nosework av Ron Gaunt som er grunnleggeren av sporten. Hun har også vært instruktør i Canis siden 2013.

Sissel har idag schæfertispene Leah og Rashka, og trener og konkurrerer med sine hunder i bruks, lydighet, NK-9 nosework samt diverse emner innenfor spesialsøk. Sissel har også hatt godkjent redningshund i Norske redningshunder, og er klar for A-godkjenning med ny hund.

På Sissel´s hjemmeside kan du finne kontaktinformasjon og lese mer om hundetrening.

Kristin Tingsrud
TEKST 
Stine Andersen
TEKST 
Morten Mørk
TEKST 
Odd Martin Pedersen
TEKST 
Tove K. M. Johansen
TEKST 
Borghild Bolstad
TEKST 
Aleksander Nymo
TEKST 
Marianne Frøystad-Saugen
TEKST 
Nina Syvertsen - under utdanning
TEKST 
Caroline Gustavsson - under utdanning
TEKST