Velkommen til kurs for barn med hund! Dette er et kurs som skal gi barn mulighet til å delta på kurs med famliehunden, hvor vi legger vekt på aktiviteter og momenter som barn og hund mestrer. Vi tilpasser undervisningen og treningen til det nivået deltakerne er på, så det passer like godt for de som er nybegynnere som for de som har trent med hund en stund.

Det er åpent for alle hunder, uavhengig av alder og rase.  Hundens alder er ikke viktig, men det anbefales at den er fra 4-6 mnd og oppover og har en generelt god lydighet. Hunden må være håndterbar for barnet,  og alle barn må ha en forelder eller en annen voksen tilstede under hele kurset.

Vi vil ta ekvipasjene gjennom enkle lydighetsøvelser, vi lærer inn morsomme triks, søker etter personer på overvær og spor, tester ut enkelte agilityhinder, forsøker rallylydighet, går gjennom hjerte-lungeredning på mennesker og lærer førstehjelp for hund, går på skogstur og tar en tur til nærmeste sentrum for å vise frem triks, miljøtrene, vise frem triks etc.

Datoer:
Nye datoer kommer våren 2019. Meld din interesse i skjemaet under dersom du ønsker å få mer informasjon når dette foreligger.

Instruktør: Mona Hansen og Stine A. Ness

Maks antall deltagere: 8 stk

Sted: Kurset vil foregå på Fet og Omegn Hundeklubbs treningsplass, se HER for informasjon og veibeskrivelse.

Pris: 500,- for medlem (en foresatt må være medlem) av Fet og Omegn Hundeklubb / 800,- for ikke-medlemmer

 

 INTERESSE  i skjemaet under


[contact-form-7 id=»2515″ title=»Interesse barn-hund»]