Kiropraktikk for din firbente venn. Spesialtibud for Fet og omegn sine medlemmer: 500,- for ordinær behandling (600,-). Dette gjelder hele tiden. Fram til 15. november er det tilbud på førstegangskonsultasjon til prisen av ordinær konsultasjon. Vanligvis 800,-.

Holder til på Hundeakademiet i Lillestrøm, på Tomt Gård, men mulighet for å komme til dere hvis dere vil samle opp flere hunder(minimum 3 hunder).

Cathrine Ovrid er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic. I tillegg har hun en etterutdannelse i dyrekiropraktikk gjennom International Academy of Veterinary Chiropractic. Godkjent og medlem av International Veterinary Chiropractic Association (IVCA).

Driver Sørumsand Kiropraktikk på Linjegården på Sørumsand, www.sorumsandkiropraktikk.com

Dyr kan på samme måte som mennesker få stivheter i muskler og ledd. I tillegg til å behandle smerter og ubalanse i hele kroppen er kiropraktoren opptatt av et velfungerende nervesystem for at kroppen skal fungere best mulig. Dette bedres ved å løse opp i låsninger og spenninger i ledd og muskulatur. Vi jobber med å gjenskape normal bevegelse i kroppens store og små ledd, med hovedfokus på ryggsøylen.Kiropraktikk kan hjelpe med bl.a.:
– Forebygging av skader
– Halthet
– Akutt eller kronisk muskel/skjelettplager
– Stivhet/skjevhet
– Prestasjonsfremmende
– Vedlikeholdsbehandling
Hvis dyret ditt plutselig endrer adferd, ikke gjør som den pleier, er mer grinete, ikke hopper ut/inn av bil, endrede prestasjoner, annerledes holdning, problemer med å gå rett, setter seg skjevt, virker nedstemt, ser ut til å ha smerte e.l. kan kiropraktisk behandling ofte hjelpe.

Kiropraktikk er ikke en erstatning til veterinær medisin, men en komplimentær tilnærming. Ved mistanke om skade eller sykdom bør alltid veterinær kontaktes.

For henvendelser send gjerne mail til: cathrinekiropraktor@gmail.com eller ring/sms på 46 44 07 41.